Svobodni univerzalni Duh 
je nauk o ljubezni do Boga in do bližnjega,
za človeka, naravo in živali.

Tel: 05 901-67-35, mobi: 031/325-712
Prodajno mesto: Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana 
izdelkov [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vasa košarica je trenutno prazna.
Nemška stran Slovenska stran Hrvaška stran Srbska stran Makedonska stran
Zasebnost podatkov

Zasebnost podatkov

Da bi uspešno obdelali vaše naročilo, potrebujemo vaše ime in priimek, spol, naslov, e-poštni naslov in telefon. S pomočjo teh podatkov vam bomo lahko dobavili naročeno blago ter da vas lahko obvestimo o trenutnem statusu naročila.
Če želite prejemati e-mail novice o novih izdajah, potrebujemo vaš e-mail naslov. Če take vrste obvestil ne želite prejemati, se lahko vsak trenutek odjavite in vaš e-mail naslov bo izbrisan.
Poleg navedenih zbiramo, analiziramo in obdelujemo podatke o artiklih, ki jih naši obiskovalci iščejo in kupujejo in o straneh, ki jih obiskujejo. Te podatke uporabljamo, da bi izboljšali ponudbo in videz naših strani, da bi vam omogočili enostavnejšo uporabo, bolj gotov in udoben nakup.
Obvezujemo se, da zbranih osebnih podatkov ne bomo uporabili v nikakršne druge namene, kot so navedeni tukaj ali jih posredovali tretjim osebam.
Kupec dovoljuje Univerzalnemu življenju za neomejeno časovno obdobje zbiranje in uporabo zgoraj navedenih osebnih podatkov. Ti podatki se uporabljajo samo za potrebe nakupovanja pri Univerzalnem življenju oz. pošiljanja e-novic. Kadarkoli se lahko pisno ali po telefonu zahteva, da se osebni podatki izbrišejo.


Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.