Svobodni univerzalni Duh 
je nauk o ljubezni do Boga in do bližnjega,
za človeka, naravo in živali.

Tel: 05 901-67-35, mobi: 031/325-712
Prodajno mesto: Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana 
izdelkov [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vasa košarica je trenutno prazna.
Nemška stran Slovenska stran Hrvaška stran Srbska stran Makedonska stran
Odprema in vračilo

Odprema in vračilo

Zavezujemo se, da bomo naročeno blago poslali najkasneje v roku 15 dni od sklenitve pogodbe. Za zamudo pri dostavi ne odgovarjamo, če je ta nastala zaradi okoliščin na strani dostavljalca Pošte Slovenije. Če gre za plačilo po predračunu, začne teči rok 15 dni od dneva plačila predračuna.

Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše. Tudi zato lahko, ne da bi navajali razloge za to, v skladu z zakonom v roku 14 dni po prevzemu blaga, odstopite od pogodbe in nam vrnete kupljene izdelke. Po Zakonu o varstvu potrošnikov imate namreč pravico, da odstopite od pogodbe in izdelke vrnete v roku 14 dni po prevzemu blaga. Za sporočilo o odstopu od pogodbe se šteje tudi, če v prej omenjenem roku vrnete prejeto blago. Edini strošek, ki vas pri tem bremeni, je neposredni strošek vračila blaga, ki nam ga je potrebno vrniti v roku 30 dni od sporočila o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora biti vrnjeno nepoškodovano in v nespremenjeni obliki, razen če je blago uničeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. V roku 30 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe vam bomo vrnlli plačano kupnino. Prosimo vas tudi, da nam pošljete podatke o svoji banki, da bi vam lahko vrnili kupnino za vrnjeno blago, če želite prejeti denar na svojo banko. Blago lahko pisno reklamirate v roku 8 dni od prejema.

Pravice do odstopa od pogodbe nimate pri dobavi avdio ali video posnetkov, če je bil odprt varnostni pečat oz. raztrgana plastična folija, v kateri je nosilec teh posnetkov.

Od pogodbe lahko odstopijo samo fizične osebe, ne pa tudi pravne osebe in samostojni podjetniki.

Svoje ugovore, reklamacije, pripombe, zahtevke in izjave lahko pošljete na naslov: Univerzalno življenje, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana oz. po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.