Svobodni univerzalni Duh 
je nauk o ljubezni do Boga in do bližnjega,
za človeka, naravo in živali.

Tel: 05 901-67-35, mobi: 031/325-712
Prodajno mesto: Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana 
izdelkov [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vasa košarica je trenutno prazna.
Nemška stran Slovenska stran Hrvaška stran Srbska stran Makedonska stran
Kako naročite

Kako naročti

Registracija

Za naročilo naših izdelkovse morate najprej registrirati. Registrirate se tako, da izpolnite obrazec za registracijo.


Dodaj v košarico

Nakupujete podobno kot v običajni trgovini. Izdelek izberete tako, da kliknite na ikono košarice 'V košarico'.
Če želite nadaljevati z izbiranjem izdelkov kliknete nato na 'Nadaljuj', če si želite ogledati vsebino košarico kliknete na 'Košarica', če želite nakup zaključiti, kliknite na 'Plačilo' v zgornjem desnem kotu strani. 

Vsebina košarice

Če si želite ogledati vsebino vaše košarice kliknite na ikono 'Košarica' v zgornjem desnem kotu. Izpisali se vam bodo izdelki, ki ste jih že izbrali. Če želite spremeniti število izbranih izdelkov, ali katerega od  izdelkov izbrisati iz košarice, kliknite 'Košarica', če želite končati z nakupom izberite 'Plačilo'.

Če želite spremeniti število izbranih izdelkov vnesite novo število v pravokotnik polja 'Količina / Uredi' in nato kliknite na ikonico 'Posodobi' na desni za posodobitev košarice.

Plačilo 

Če želite končati vaš nakup, izberite'Plačilo'. Postopek se nadaljuje v štirih korakih: 'Način plačila', 'Dostava', 'Način dostave' in 'Zaključi naročilo'.

  1. Način plačila

Izberete lahko med plačilom po povzetju ali predlplačilom na bančni raču. Potrdite polje pred vašo izbiro in kliknite 'Naslednje'

  2. Dostava

Prikaže se vam formular z podatki o plačniku. Lahko izberete, da pošiljko dostavimo na naslov plačnika, ali pa izberete drugega naslovnika (npr. nalov vašega delovnega mesta, sorodnika ipd). Nov naslov vsavite z izbiro 'Dodaj nov'. Odpre se vam novo pogovorno okno, v katerem vnesete potrebne podatke in jih shranite na ikonico 'Shrani' (sličica diskete). Če ste dodatni naslov že vnesli, ga sedaj enostavno izberete s potrditvijo polja pred izbranim naslovom.
Ko ste izbrali kraj dostave, se s klikom na 'Naslednje' premaknete na naslednji korak.

  3. Način dostave

V tem koraku lahko izberete, da vam pošiljko dostavi poštar (izbira 'Pošta Slovenije') ali da jo prevzamete sami (izbira 'Osebni prevzem') v naših prostorih na Celovški 87 v Ljubljani. V primeru osebnega prevzema prihranite stroške pošiljanja.

  4. Zaključi naročilo

Pred zaključkom nakupa preglejte vse podatke. S klikom na povezavo 'Strinjam se z danimi pogoji' lahko prikličete splošne pogoje nakupa v naši spletni trgovini. Pred zaključkom naročila morate z izbiro polja pred linkom 'Strinjam se z danimi pogoji' potrditi, da se s pogoji strinjate.
Naročilo končate s klikom na 'Potrdite naročilo'.

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.