Svobodni univerzalni Duh 
je nauk o ljubezni do Boga in do bližnjega,
za človeka, naravo in živali.

Tel: 05 901-67-35, mobi: 031/325-712
Prodajno mesto: Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana 
izdelkov [ ? ]
iznos [ ? ]
Nastavi kupovinu
Vasa košarica je trenutno prazna.
Nemška stran Slovenska stran Hrvaška stran Srbska stran Makedonska stran
Knjižnica
Knjižnica

Knjižnica

Tukaj najdete poglavja knjig iz naše založbe za poskusno branje.

Za bistre glave in dobre analitike

Kdo že 2000 let z neverjetno predrznostjo zavaja človeštvo? Kdo je mučil drugače misleče, jih dal usmrtiti in danes govori o inkviziciji kot “napredku”? ... Kaj se odigrava za krinko “krščansko”? Kdo že 2000 let z neverjetno predrznostjo zavaja človeštvo? Kdo grozi z najtežjimi kaznimi dobrovernim ljudem, ki bi radi uporabili svoj razum? Kdo je mučil drugače misleče, jih dal usmrtiti in danes govori o inkviziciji kot “napredku”? Kdo je dal izkoreniniti cela ljudstva in danes to slavi kot “srečno krivdo”? Kdo je demoniziral žensko z usodnimi posledicami vse do danes?

Prakristjansko zdravljenje z vero
pomeni aktiviranje vere v Kristusa,
tako da človek izkoristi svoje dni ...

 

V številnih kulturah smo našli in najdemo zdravljenje z vero. To se tudi v našem času imenuje duhovno, celostno zdravljenje: zdravljenje duše, katerega posledica je lahko ozdravitev telesa.

Prakristjansko zdravljenje z vero pomeni aktiviranje vere v Kristusa, tako da človek izkoristi svoje dni, prepozna svoje napačno ravnanje, ga obžaluje, očisti in ne ponovi več, torej svoj radarski zaslon, svojo dušo, usmeri na Boga, tako da lahko mogočna zdravilna energija teče skozi dušo v telo, da bi aktivirala njegove samozdravilne moči. To je prakristjansko zdra-vljenje z vero, celostno zdravljenje z Božjim Duhom.

Po Jezusu, Kristusu, je nam kristjanom z Njegovo močjo dana možnost, da odpravimo duševna nesoglasja in neskladja, napačno držo, z drugimi besedami grehe. Če enakega in podobnega ne bomo več naredili, se nesoglasja in disonance v duši in telesu spremenijo v harmonijo. Harmonija v duši in telesu povzroči, da trpljenje in bolezni izzvenevajo ali popolnoma izginejo.

Leta pridiganja so se pričela po obdobju, ko sem se ponoči in podnevi boril z močjo teme. Tema je hotela preprečiti razvoj Božjega Sina. Z vsemi razpoložljivimi silami so dan in noč pritiskali Name, da bi preprečili izpolnitev odrešitve.

Najtežja zemeljska leta, o katerih svet malo ve, so bila med 12. letom in leti pridiganja. Povzročila so Mi velike muke, večje kot sam križev pot. Bog, Moj Oče, je dal temnim silam dovoljenje, da preizkušajo Njegovega Sina, kar so tudi obilno storile. Mučile so Me dan in noč; pogosto sem spal le uro ali dve. Zjutraj je ležalo Moje telo razbolelo od vročice na ležišču … Božja moč pa mi je stala ob strani, pritekala je v Mojo dušo in fizično telo …Kdor opazuje naš svet z budnimi čuti, se vpraša: Lahko ta svet primerjamo s potapljajočo se ladjo, na kateri je kapitanu krmilo zdrsnilo iz rok? Posadka, ljudstvo, je izpostavljeno viharjem razburkanega morja, katastrofam, vojnam, terorizmu in pobojem. Noben človek ne ve več, kam pravzaprav žene ladjo svet.

Mnogi se počutijo nemočne in izročene neki moči, ki je ne morejo prav dojeti. Na žalost je prišlo že tako daleč, da skoraj vsak človek krivi drugega. Politiki krivijo ljudstvo, ki ga vedno bolj izkoriščajo; in ljudstvo politike, ki so obsedeni z oblastjo in mislijo samo na to, kako zavarovati donosno službo in obdržati svoj položaj, da ne govorimo o korupciji, ki je za tiste, ki imajo denar in dobrine, postala že skoraj privilegij.

st. 1167 - 1171 

Moči vesolja so skrite samo tistemu, ki ne pozna svojega

resničnega Jaz Sem. Kdor bi rad izkusil moči vesolja, jih

mora razkriti z uresničevanjem.

 

REINKARNACIJA

Milostno darilo življenja 

Kam potuje moja duša? 

 

Strani od 38 do 44

 

Od kod v resnici prihaja duša? 

 

Duša je bila prvotno neobremenjeno duhovno bitje v Božjem kraljestvu. Potem so se nekatera duhovna bitja odvrnila od Boga. Odpadla so in padala – slikovito povedano – v globino. Padec je torej nastal zaradi upora proti Bogu. Božanska bitja so hotela biti vseprisotna, hotela so biti kot Bog. Ker pa obstaja samo en Bog, en absolutni zakon, ki zajema vse, se Bogu pravzaprav ni mo­žno upreti. Kdor se upre, pade v učinkovanje svo­jih vzrokov, v žetev svoje setve. 

Stran 1 od 2
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2010 JoomlaWorks, a business unit of Nuevvo Webware Ltd.